• Bd. Unirii nr.45, Bl.E3, Sector 3, Bucuresti
  • Luni - Vineri 9:00 - 17:00

Consumabile medicale

pentru spitale

Dispozitive medicale

pentru cabinete

Mobilier spital

paturi de spital
(+4) 0785 505 005

Despre noi

Cateva cuvinte despre Med Al Trading

Despre noi

CINE SUNTEM

Med-AL Trading SRL
Importator si distribuitor de produse medicale

Cu peste 12 ani de experienta, oferim colaboratorilor nostri consumabile si dispozitive medicale de calitate, care fac diferenta intr-un mediu modern si sigur din zilele noastre.

Misiunea noastra

Compania noastra a crescut din dorinta de a furniza produse noi, de ajutor pe o piata in continua crestere. Descoperirile si viteza unei industrii in crestere constanta ne-a obligat sa fim printre fruntasi pe piata consumabilelor medicale.

Viziunea noastra

Ne-am propus intotdeauna sa gasim produse cat mai interesante, dar si utile si de efect. Am fost impulsionati si ghidati de clientii nostri si le multumim pentru acest lucru. Impreuna gasim cele mai noi si mai bune produse necesare medicinii moderne, evident la preturi din cele mai competitive, fara a scadea stacheta calitatii.

Strategiile noastre

Piata medicala din Romania devine din ce in ce mai competitiva, iar diferenta este facuta de calitatea serviciului medical oferit de cadre competente, care stiu ca aliatii lor de nadejde in acest demers sunt si produsele medicale moderne, in pas cu ceea ce se intampla pe piata internationala.

Avantajele oferite de noi sunt de natura a imbogati experienta si nevoia de nou, cat si de a ajuta in obtinerea unor rezultate extraordinare, lucru greu de imaginat pana de curand.

PARTENERII NOSTRI

Multumim
pentru aprecieri!

Suntem foarte incantati de aprecierile partenerilor, pentru munca si efortul depuse de-a lungul timpului si dorim sa va impartasim si voua parerile lor.

Buna, cu ce te putem ajuta?