DSA (Digital Services Act)

DSA (Digital Services Act)

DSA (Digital Services Act) – Medal Trading

DSA (Digital Services Act) este un act normativ al Uniunii Europene care reglementează serviciile digitale pentru a proteja drepturile utilizatorilor online și pentru a promova un mediu online sigur și transparent. Medal Trading se conformează cu prevederile DSA și își propune să ofere o experiență online sigură și de încredere pentru toți utilizatorii săi.

DSA (Digital Services Act)

Medal Trading este o platformă online specializată în consumabile medicale, oferind o gamă variată de produse de calitate. Cu respectarea strictă a DSA, Medal Trading se angajează să ofere transparență și protecție datelor personale ale utilizatorilor săi.

Prin respectarea cerințelor DSA, Medal Trading asigură:

  1. Protecția datelor personale: Medal Trading respectă confidențialitatea și securitatea datelor personale ale utilizatorilor săi, conform cerințelor GDPR.
  2. Transparența informațiilor: Toate informațiile referitoare la produsele disponibile pe platforma Medal Trading sunt clare și neambigue, astfel încât utilizatorii să poată lua decizii informate.
  3. Combaterea dezinformării și discursului de ură: Medal Trading nu tolerează discursurile de ură sau dezinformarea pe platforma sa și promovează un mediu online sigur și respectuos.
  4. Protejarea drepturilor de proprietate intelectuală: Medal Trading respectă drepturile de proprietate intelectuală ale altor entități și nu permite încălcarea acestora pe platforma sa.

Pentru orice nelămurire sau reclamație referitoare la respectarea DSA pe platforma Medal Trading, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [email protected].

Echipa noastră este disponibilă pentru a răspunde tuturor solicitărilor dumneavoastră și pentru a asigura un mediu online sigur și de încredere pentru toți utilizatorii noștri.