• Bd. Unirii nr.45, Bl.E3, Sector 3, Bucuresti
 • Luni - Vineri 9:00 - 17:00

Consumabile medicale

pentru spitale

Dispozitive medicale

pentru cabinete

Mobilier spital

paturi de spital
(+4) 0785 505 005

Category Archives: Informatii

manusi

Manusi pentru protectia mainilor

Manusi pentru protectia mainilor – perfecte la nevoie. Sunt consumabile medicale des intalnite in diferite domenii de activitate si au un rol foarte important. Pot fi gasite in foarte multe domenii, multe la care nici nu v-ati gandi. Nu ne referim doar la cele din piele sau lana pentru protectia impotriva frigului. Exista manusi medicale, dar si manusi industriale s.a.m.d.

Exista o gama foarte larga, in functie de compozitie, utilitate si industria in care sunt folosite.

De exemplu, manusi vinil sunt cel mai des folosite in industria alimentara, la manevrarea produselor alimentare.
Manusile indeparteaza pericolele si va ajuta sa va desfasurati activitatea. Cand vorbim de manusi medicale, multi doctori prefera manusi nitril atunci cand consulta pacientii. Asta mai ales daca sunt alergici la latex. In lipsa alergiilor, se pot folosi cu mult succes manusi latex. Evident, in salile de operatii, acestea sunt manusi chirurgicale, obligatoriu sterile.

Ce fel de manusi pentru protectia mainilor cunoasteti?

Cele de nitril sau latex pot fi folosite si in saloane de infrumusetare, in cosmetica sau saloane de tatuaj. Daca va doriti vinil, inseamna ca exista o alergie sau ca protectia nu este prioritara.
Stiati ca exista manusi industriale folosite in foarte multe industrii? Va vom aduce la cunostinta, mai departe mai multe intrebuintari ale acestora. Orice folositi, important este sa fie de calitate buna sis a se potriveasca mediului si industriei in care sunt folosite.

Pentru a face o diferentiere, va putem ajuta cu cateva mici descrieri ale acestora.

Manusi latex, nitril, vinil – cunoscute ca si manusi de examinare

manusi nitril

 •  Manusi latex – sunt fabricate din cauciuc natural, deci sunt biodegradabile. Confera foarte mare confort si dexteritate si de aceea sunt net superioare celorlalte tipuri de manusi. Folosite timp indelungat, pot declansa alergii. Inca foarte populare, mai ales cand nu este vorba de alergii la latex.
 • Manusi nitril – sunt fabricate din cauciuc sintetic si nu provoaca alergii. Prin urmare, sunt alegerea corecta cand exista alergii la latex. In plus, sunt net superioare celor din latex datorita rezistentei superioare pe care o prezinta impotriva intepaturilor.
 • Manusi vinil – aparte. In varianta nepudrata sunt folosite de obicei de persoanele sensibile la latex sau la pudra. Ele sunt ideale in industria alimentara, unde durabilitatea si protectia nu sunt un ”must”. Alte domenii in care sunt folosite: cabinete şi clinici medicale, saloane cosmetice, saloane de înfrumuseţare, industria alimentară, servicii de curăţenie. Sunt, in acelasi timp, si cele mai economice.

Manusi – criterii de alegere

Deoarece nu este mereu usor sa alegi manusile potrivite de examinare, speram sa faceti alegerea potrivita. Protectia si dexteritatea sunt foarte importante, dar nu mereu primordiale. Alegerea corectă a mănușilor de examinare, în funcție de nevoile dumneavoastră, nu este întotdeauna simpla. Ele trebuie să ofere în același timp protecție, rezistenta și o bună dexteritate. De aceea este nevoie doar de putina atentie inainte de a alege modelul corect. Pe scurt, criteriile pentru manusi ar fi:

 1. Scopul (examinare, operatii, domenii industrial, etc)
 2. Protectie
 3. Alergii (de obicei, la latex)
 4. Material (natural sau sintetic)
 5. Rezistenta
 6. Pret

Produse de calitate

Med-Al Trading va pune la dispozitie manusi medicale de cea mai buna calitate germana, produse de o companie experimentata, AMPri. Aceasta echipa dinamica a reusit sa se afirme pe piata prin diversitatea produselor si eficienta lor.
Acestia va ofera solutiile cele mai adecvate si va aduc o serie de beneficii. Aici exista un echilibru perfect intre promisiunea acordata si rezultatul final.

 • Manusile medicale din oferta sunt extrem de flexibile, se muleaza perfect si sunt foarte rezistente.
 • Nu exista costuri ascunse si nici surprize neplacute.
 • Vi se ofera servicii de inalta calitate.
 • Portofoliul de produse este in continua schimbare.
 • Mereu apar produse noi.
 • Accesati cu incredere site-ul oficial pentru a fi mereu la curent cu noile oferte.

Manusile medicale – solicitate zi de zi

Multumirea deplina a clientilor reprezinta o forma de promovare a prestigiului companiei.
Fiecare client este unic in felul sau, iar cerintele clientilor difera in functie de necesitatile lor. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu un reprezentant oficial si sa ii spuneti de ce anume aveti nevoie.

Acesta va va ajuta sa luati o decizie corecta. Vi se ofera produse net calitative si livrare rapida pentru manusi. Obiectivul lor principal consta in satisfacerea unui numar cat mai mare de cerinte venite din partea clientilor.

Consumabile Stomatologice

Consumabile stomatologice excepționale

Consumabilele stomatologice excepţionale asigura un plus de confort. Fiecare cabinet medical ar trebuie să fie dotat cu o serie de consumabile stomatologice de înaltă calitate. Un cabinet dotat cu aparatură nouă şi consumabile medicale eficiente vor asigura confortul optim al pacienţilor. Toate procedurile dentare trebuie desfăşurate în condiţii igienico-sanitare de excepţie.

Amenajaţi-vă cabinetul cât mai frumos din punct de vedere estetic. Un design atrăgător şi o ambianţă primitoare va conferi încredere pacienţilor. În acest fel veţi reuşi să atenuaţi frică de stomatolog. Cei care ajung la cabinetul stomatologic îşi doresc să primească servicii ireproşabile.

Ei admira felul în care acesta este amenajat şi îşi dau seama când se folosesc consumabile stomatologice de calitate. Igiena este cea care îi preocupă cel mai mult.

Consumabile stomatologice în culori vi şi optimiste

Folosiţi cu încredere aceste consumabile stomatologice de la Colours Dent. Nimeni nu îşi doreşte să plece cu alte bacterii de la cabinet. Gândiţi-vă că o serie de viruşi se transmit pe cale orală. Îndepărtaţi orice riscuri şi conferiţi pacienţilor siguranţă deplină.

Mască Medicală

Utilizaţi o mască medicală şi mănuşi nitril de unică folosinţă şi oferiţi-le servicii unice, fără egal. Folosiţi materiale şi tehnologii de ultima generaţie, şi remarcaţi-vă prin profesionalism şi demnitate. Confortul şi siguranţă pacientului se afla pe primul loc. Faceţi în aşa fel încât vizitele la medicul stomatolog să fie cât mai plăcute.

Oferiţi servicii personalizate în funcţie de nevoile pacienţilor. Alegeţi varianta optimă de tratament şi primiţi-vă pacienţii într-un mediu calm şi primitor. Sănătatea dentară este primordială.

Atmosfera caldă şi primitoare precum şi ambianţa relaxantă este cea care atrage încă de la început. Profesionalismul medicilor se remarcă imediat. Respectaţi regulile de igienă pentru că doar aşa veţi reuşi să prestaţi servicii la cel mai înalt standard de calitate.

Calitatea serviciului stomatologic depinde de pregătirea medicilor dar şi de aparatură şi consumabilele folosite. Folosiţi toate gamă de instrumente necesare şi optaţi pentru mănuşi nitril şi masca medicală de la Colours Dent. În acest fel, vă puteţi desfăşurară activitatea zilnică în condiţii optime.

Folosiţi consumabile stomatologice în mod cât mai eficient

Cele mai noi consumabile stomatologice le găsiţi pe site-ul online colours-dent.ro. Fiţi mereu în tendinţe în domeniul sanitar pentru a atrage admiraţia clienţilor. Colaboraţi cu o echipă de profesionişti care se remarcă a fi parteneri de încredere. Ei vă stau mereu la dispoziţie cu o gamă largă de noutăţi.

Va întâmpină cu nenumărate produse practice şi utile de care aveţi nevoie cadrul cabinetelor stomatologice. Accesaţi site-ul online şi verificaţi cu atenţie detaliile aferente.

Optaţi pentru mănuşi nitril şi masca medicală pentru că fără acestea intervenţiile stomatologice nu vor avea succes. Fiţi expertul care pune accent pe calitate şi folosiţi doar echipamente stomatologice de înaltă calitate. Acestea fac o diferenţă majoră în activitatea de zi cu zi.

Cu o experienţă vastă în distribuţia consumabilelor pe piaţa largă Colours Dent reuşeşte să îşi menţină un loc de top în rândul preferinţelor clienţilor. Folosind produse atent selecţionate păstraţi calitatea serviciilor pe cote cât mai înalte.

Toate aceste produse sunt special create pentru a fi folosite de adevăraţii profesionişti din domeniu. Beneficiaţi de preţuri accesibile şi bucuraţi-vă de cele mai bune condiţii de livrare.

Îndepliniţi-vă obiectivele folosind consumabile stomatologice unice

Calitatea este principalul criteriu după care ar trebuie să vă alegeţi acele consumabile de care aveţi nevoie la cabinet zi de zi. Prin profesionalism şi siguranţă veţi reuşi să readuceţi zâmbetele pe fata pacienţilor. Sănătatea orală este foarte importantă pentru fiecare pacient. Ajutaţi-i la prevenirea problemelor de sănătate dentară.

Oferiţi-le tratamente personalizate la preţuri incontestabile pentru consumabile stomatologice. Calitatea serviciilor precum şi a consumabilelor folosite este cea care fac pacienţii să vă devină fideli. Ei vă vor apela cu încredere şi altă dată când au nevoie de servicii de specialitate.

Cu o abordare prietenoasă faţă de pacient, veţi reuşi să le câştigaţi încrederea. Oferiţi-le toate explicaţiile necesare şi conferiţi-le siguranţă deplină. Legătura dintre medic şi pacient trebuie să fie una bazată pe încredere şi respect.

Medicii care sunt dedicaţi meseriei pe care o practică înţeleg importanţa consumabilelor de calitate. Ei acorda o atenţie deosebită detaliilor, pentru că de cele mai multe ori acestea sunt cele care fac diferenţa. Căutaţi cele mai bune soluţii pentru o sănătate dentară de durată.

Spuneţi nu fricii de dentist şi admiraţi coloristica acestor consumabile stomatologice

Încă de la primul contact vizual cu aceste consumabile stomatologice pacienţii vor fi mai relaxaţi. Faptul că observă că medicii respecta normele de igienă le conferă încredere. Intervenţiile profesioniste îndepărtează ideea conform căreia cabinetul stomatologic era asociat cu durerea.

Prin profesionalismul şi siguranţa oferită medicii stomatologi va cor face să vă simţiţi cât mai relaxat şi confortabil cu putinţă.Folosind mănuşi nitril şi masca medicală rezistenta şi frumos colorată veţi oferi o doză de optimism pacienţilor. Aceştia vor uita de frică şi vor simţi o intensă stare de bine.

Acest lucru este un real beneficiu pentru pacienţi. Faptul că reuşiţi să le conferiţi relaxare şi siguranţă este cel mai de preţ. În acest fel, vă puteţi ocupa de intervenţia stomatologică în timp ce ei stau calmi şi liniştiţi.

Acum copiii se pot familiariza cu vizitele la dentist într-un cadru modern cu un design atrăgător.

Puneţi accent pe igienă, dotări moderne şi consumabile stomatologice de excepţie.

Pentru a oferi servicii complete aveţi nevoie de consumabile stomatologice de înaltă calitate. Profesionalismul echipei, echipamente performante şi aparatură modernă sunt cele care vă oferă rezultate unice.

Ţineţi cont de tehnologiile inovatoare folosite şi măriţi rata de succes a tratamentelor dentare. Utilizaţi consumabile stomatologice de calitate şi veţi vedea că gradul de satisfacţie al clienţilor se va amplifica.

Siguranţa pacienţilor este prioritară de aceea merită să folosiţi consumabile moderne, atent lucrate în culori cât mai vesele. Masca medicală şi mănuşile medicale de nitril sunt de unică folosinţă. Acestea trebuie schimbate după fiecare utilizare pentru a nu scădea siguranţa oferită. Îndepărtaţi orice risc ca viruşii să fie transmişi pe cale aeriană. Protejaţi-vă eficient şi veţi fi apreciaţi pentru adevărata valoare.
Beneficiaţi de servicii de cea mai bună calitate, la preţuri competitive. Promisiunea faţă de clienţi trebuie respectată cu stricteţe maximă. Dacă vă desfăşuraţi activitatea cu pasiune şi dăruire înseamnă că aţi ajuns la locul corect. Colaboraţi cu echipa Colours dent şi bucuraţi-vă de eficienta produselor comercializate.

Buna, cu ce te putem ajuta?