• Bd. Unirii nr.45, Bl.E3, Sector 3, Bucuresti
 • Luni - Vineri 9:00 - 17:00

Consumabile medicale

pentru spitale

Dispozitive medicale

pentru cabinete

Mobilier spital

paturi de spital
(+4) 0785 505 005

Manusi industriale

Manusi industriale

Manusi industriale

Manusi industriale de protectie premium

Pe langa mansui medicale, va oferim acum si manusi industriale, produse de top ale noului nostru brand Solid Safety de la AMPri! Siguranță temeinica pentru sănătate și viață! Produsele sunt fabricate folosind procese prietenenoase cu mediul, precum și prin recuperarea energiei, ceea ce are un efect pozitiv de durata asupra mediului.

Aceste manusi industriale ofera o protecție durabilă a mâinilor ce nu lasă nimic de dorit! Pentru orice domeniu care necesita protectie, fie el alimentar, chimic, sau unde e nevoie de rezistenta la taieturi sau foarte mare rezistenta, noi avem manusi potrivite pentru dvs!

Categorii manusi Solid Safety

 • FOOD
 • CUT
 • THOUGH
 • CHEM

Va invitam sa vizualiza intreaga noastra gama de manusi industriale.

Manusi industriale fabricate in Germani pentru toate industriile

FOOD

MĂNUȘI DE PROTECȚIE PREMIUM, DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ pentru industria alimentară, industria cărnii, industria băuturilor, protecția produselor, mecanica de precizie, industria automobilelor, depozite și servicii de colectare a comenzilor, industria farmaceutică

Tipuri de manusi din categoria FOOD:

 • Food Cut – Manusi industriale cu tesatura din HPPE (polietilenă de înaltă performanță) cu o rezistență mare la tăiere. Palmele mănușilor și degetele sunt acoperite cu un strat de micro-spumă de nitril special. Mănușile au fost tricotate perfect pentru un confort sporit și au o manșetă elastică tricotată, care se sprijină usor pe piele, fără a provoca o senzație incomodă sau de presiune pe brațul purtatorului.
 • Food Protect – Manusi industriale USOARE, TRICOTATE, produse din nailon. Palmele mănușilor și degetelor au o acoperire specială din nitril cu micro-spumă. Sunt mănuși excelent adaptate pentru utilizarea în industria alimentară.
 • Food ChemN – Manusi industriale de PROTECTIE acoperite in totalitate cu un strat ce ofera rezistenta la o mare varietate de substante chimice, cu un suport de tesatura fabricat din nailon si un strat de nitril,impermeabile. Materialul din palma este cu  textura rugoasa pentru o aderență excelentă.

Manusile Solod Safety Food ChemN au un design ce face ca transpiratia sa fie redusa in timpul purtarii.

CUT

MĂNUȘI DE PROTECȚIE CU REZISTENȚĂ FOARTE MARE LA TĂIERE pentru industria de automobile, mecanica de precizie, industria metalurgică, industria de prelucrare a plasticului, prelucrarea foilor metalice, industria construcțiilor, industria hârtiei.

Tipuri de manusi din categoria CUT:

 • Cut – Manusi industriale de PROTECTIE PREMIUM DE INALTA PERFORMANTA cu tesatura din  HPPE (polietilenă de înaltă performanță) cu o rezistență mare la tăiere. Palmele mănușilor și degetele sunt acoperite cu un strat de micro-spumă de nitril special. Mănușile au fost tricotate perfect pentru un confort sporit și au o manșetă elastică tricotată, care se sprijină usor pe piele, fără a provoca o senzație incomodă sau de presiune pe brațul purtatorului.
 • Cut High – Manusi industriale de PROTECȚIE CU REZISTENȚĂ FOARTE RIDICATĂ LA TĂIERE, țesute cu HPPE (polietilenă de înaltă performanță).Mănușile au manșete elastice țesute.Palmele mănușilor și degetele sunt acoperite cu un înveliș PU (poliuretan).
 • Special Cut 5 – Manusi industriale de PROTECTIE CU REZISTENTA FOARTE MARE LA TAIERE, TESUTE CU HPPE (polietilenă de înaltă performanță). Palmele mănușilor și buricele degetelor sunt acoperite cu un înveliș stabil si robust de micro-spuma din nitril.

TOUGH

MĂNUȘI DE PROTECȚIE ROBUSTE ȘI COMFORTABILE pentru industria auto și furnizori auto, aviație, mecanica de precizie, lucrări de asamblare ușoară, industria metalurgică, industria prelucrării materialelor plastice, ambalare și depozitare, protecția produselor.

Tipuri de manusi din categoria THOUGH:

 • Tough – Manusi industriale de PROTECȚIE FOARTE COMFORTABILE ȘI ROBUSTE din nylon spandex, calitate premium. Palmele mănușilor și degetelor sunt acoperite cu un strat de micro-spumă de nitril.
 • Tough DotsManusi industriale de PROTECȚIE FOARTE COMFORTABILE ȘI ROBUSTE DIN  nylon spandex, calitate premium. Palmele mănușilor și degetele sunt acoperite cu un strat de micro-spumă de nitril. Palmele mănușilor au, de asemenea, PUNCTE PROEMINENTE pentru o siguranță perfectă la prindere.
 •  Tough Special – Manusi industriale de PROTECȚIE BI-ELASTICE foarte ușoare, dar totuși robuste, produse din microfibre, palmele manusilor fiind acoperite cu un strat poliuretanic, ceea ce le oferă o prindere excelentă.

CHEM

MANUSI DE PROTECȚIE REZISTENTE LA SUBSTANȚE CHIMICE pentu industria chimică, industria farmaceutică, cercetare, laboratoare, medicină, curățare industrială, eliminarea deșeurilor, combaterea pandemiilor, agricultură, stații de epurare.

Tipuri DE manusi din categoria CHEM:

 • ChemP – Manusi industriale de PROTECȚIE ACOPERITE ÎN TOTALITATE CU UN STRAT REZISTENT LA PRODUSE CHIMICE, realizate din nailon cu un învelis din PVC (policlorura de vinil). Mănușile sunt create cu manșetă conică, ce face posibilă purtarea lor peste alte haine de protecție. Palmele mănușilor sunt rugoase  pentru a asigura o aderență perfectă.
 • ChemP Thermo – Manusi industriale de PROTECȚIE ACOPERITE ÎN TOTALITATE CU UN STRAT REZISTENT LA PRODUSE CHIMICE, realizate din nailon cu un înveliș din PVC (policlorura de vinil). Mănușile sunt create cu manșetă conică, ce face posibilă purtarea lor peste alte haine de protecție. Palmele mănușilor sunt rugoase  pentru a asigura o aderență perfectă.
 • ChemN – Manusi industriale de  PROTECȚIE DIN NITRIL REZISTENTE pentru o singură utilizare. Aceste mănuși sunt cele mai bune din clasa lor și sunt produse dintr-un polimer nitrilic special și au o nouă compoziție, precum și o densitate mai mare decât multe alte mănuși de nitril de unică folosință. Acest fapt oferă o îmbunătățire cu aproximativ 25%  a rezistenței în comparație cu alte mănuși de unică folosință produse din nitril, care au aceeași grosime și cea mai mare impermeabilitate / penetrare aprobată al unui AQL de 0,65.
Buna, cu ce te putem ajuta?